LA COMARCA
El Penedès

L'HOTEL
Les habitacions
Els menjadors
Els salons
Els jardins
L'entorn
Tarifes
Com arribar
Recorregut audiovisual

SERVEIS
Servei de restaurant
La botiga del celler
Empreses
Activitats

RESERVESSERVEIS>La botiga del Celler: Venda de vins i oli

La Botiga del Celler és el servei de venda, que oferim als nostres clients, de vins, caves i oli.

El nostre restaurant no té carta de vins pròpiament dita, sinó que oferim la llista de vins i caves del nostre celler, que poden ser adquirits com en una botiga a preu de bodega o ser servits a taula amb un suplement fix sobre el preu de bodega.
Els vins i caves del nostre celler són majoritàriament del Penedès, i la resta són de les altres zones vinícoles de Catalunya. Tots provenen de cellers que elaboren els seus productes amb el màxim respecte a les característiques naturals del raïm de cada verema i són fruit d'un acurat treball a la vinya i al celler.
Aquest esforç es tradueix en uns vins i caves amb una excel·lent relació qualitat-preu.

El treball d'aquests cellers i caves està oferint uns resultats cada vegada més excel·lents tant en varietats de raïm reconegudes internacionalment, com en varietats autòctones que havien caigut en l'oblit o que no es valoraven per elaborar vins de qualitat. Els nous coneixements i la il·lusió i afany de superació estan trencant els motlles dels tòpics que pesaven sobre zones com el Penedès, on, a més d'excel·lents caves i vins blancs, s'estan elaborant vins negres de gamma alta que comencen a estar a l'alçada dels millors vins europeus, malgrat que encara no ha desenvolupat tota la seva potencialitat.

No cal parlar del Priorat. on fa a penes deu anys els seus vins eren considerats bastos i de baixa qualitat. O de zones vinícoles tradicionals com la de l'Empordà, la Terra Alta o la Conca de Barberà, que segueixen sent unes grans desconegudes.
Actualment, el nostre Celler compta amb més de 80 referències, que anem ampliant a mesura que avaluem els diferents vins que anem tastant.

També com a servei als nostres clients particulars i d'empreses, oferim la possibilitat de comprar vins per obsequiar, per la qual cosa, prèvia comanda, es poden presentar en caixes de fusta i, fins i tot, disposar de vins de col·lecció que no tenim a la llista, però que es poden servir en un termini curt de temps.

A més, també venem l'oli extra verge que es produeix a la nostra regió, elaborat amb la varietat pròpia arbequina. L'olivera és el segon cultiu en importància del Penedès després de la vinya, i l'oli que se n'extreu al molí cooperatiu, molt a prop del nostre Hostal, és d'una gran qualitat i està cada vegada més reconegut.

 

 

 
 
L'Hostal · 43713 Sant Jaume dels Domenys · Baix Penedès · T. +34 977 678 193
     Avís legal I Mail Home
© Copyright 2004 Hostal del Castell de Gimenelles
 download old movieslatest laptop